scholen

Maatwerk op alle niveaus

Bien4Kids levert maatwerk binnen het onderwijs. Wij verzorgen:

  • Individuele begeleiding
  • Groepsbegeleiding
  • Begeleiding op schoolniveau.

Op deze website vindt u de meeste van onze diensten, activiteiten en mogelijkheden. Wij werken voornamelijk in Den Haag en directe omgeving.

Ons Team evolueert zowel in bemensing als ook in mogelijkheden en werkterrein. Heeft u nog niet gevonden waar u naar zocht, neem dan contact met ons op, zodat we kunnen inventariseren of wij u toch verder kunnen helpen.

CARE BIEN4KIDS

Bien4Kids levert maatwerk binnen het onderwijs, zowel voor leerlingen als ook voor het schoolteam. Wij verzorgen o.a. individuele begeleiding, interventie en psycho-educatie.

Klik op de button voor meer informatie.

PLÚS BIEN4KIDS

Bien4Kids biedt een Plusprogramma aan op het gebied van rekenen. Afhankelijk van de vraag vanuit de school, bieden wij Maatwerk. 

Klik op de button voor meer informatie.

TRÈS BIEN4KIDS

In het kader van de Wet Passend Onderwijs verzorgen wij al jaren onderwijs aan leerlingen die over het gehele lesaanbod méér uitdaging nodig hebben en aankunnen. Dat kan: 

  • binnen de eigen school, via ‘Inschoolse Plusklassen’; 
  • buiten de eigen school, i.s.m. andere scholen uit de omgeving of binnen 1 schoolbestuur, middels ‘Bovenschoolse Plusklassen’.

Met een uitdagend programma dat gericht is op het oefenen van verschillende vaardigheden, werken wij per thema toe naar een eindproduct. Hierbij staat met name het proces centraal en krijgen de leerlingen feedback om zich verder te ontwikkelen.

Klik op de button voor meer informatie.

MORE BIEN4KIDS

Bien4Kids biedt de mogelijkheid om een vastgelopen of vastlopend Team te ondersteunen op diverse gebieden.

Hierbij stelt Bien4Kids zich onafhankelijk op en wordt maatwerk geleverd. 

Daarnaast ondersteunt Bien4Kids ook bij studiedagen, denk hierbij aan teambuilding, Psycho-Educatie, Executieve Functies en nog veel meer.

Klik op de button voor meer informatie.

LEGO BIEN4KIDS

Bien4Kids traint teams die mee willen doen aan de First Lego League (FLL), een internationaal evenement van Stichting Techniek Promotie. 

Klik op de button voor meer informatie.

“Wij werken met kinderen en hun omgeving”