TAAL BIEN4KIDS

Binnen TeamBien4Kids hebben wij zeer bevlogen leerkrachten die ‘Taal’ als specialisatie hebben. Zij houden zich o.a. bezig met de Spraak- en Taalontwikkeling van leerlingen, vanuit de Nederlandse taal. 

  • Kinderen met een NT2-achtergrond kunnen ondersteund worden op het gebied van de Nederlandse taal. Door een Individueel Zorgarrangement in te zetten kan intensief gewerkt worden aan de taalvaardigheid.
  • Kinderen met een TOS (Taal OntwikkelingsStoornis) kunnen soms met de juiste ondersteuning gewoon naar regulier onderwijs. Wij kijken samen met de school, ouders en leerling naar de wensen en mogelijkheden, bijvoorbeeld door een Individueel Zorgarrangement in te zetten, t.b.v. de leerling, maar zijdelings ook voor de leerkracht(en) en de direct bij de leerling betrokkenen. Wij geven advies en ondersteuning aan de leerkracht(en) en overige betrokkenen, psycho-educatie en tips over praktische zaken.
  • Middels een groepsarrangement kunnen wij ook met (kleine) groepjes leerlingen werken, ter verbetering van hun taalvaardigheid. Ongeacht de oorzaak ervan, zoals dyslexie, TOS, een anderstalige thuisomgeving, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en/of een medische aandoening, inventariseren we de wensen en mogelijkheden en zoeken we de best passende oplossingen voor de betreffende groep leerlingen.

werkwijze en financiering

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, de financiering en ons online registratie- en volgsysteem Cliendo, klik dan op onderstaande button.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Bien4Kids levert maatwerk binnen het onderwijs. Wij werken voornamelijk in Den Haag en directe omgeving, maar ook al in Rotterdam en Amsterdam.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht, neem dan contact met ons op, zodat we kunnen inventariseren of wij u toch verder kunnen helpen. Wij denken heel graag met u mee.