PLÚS BIEN4KIDS

Bien4Kids biedt een Plusprogramma aan op het gebied van rekenen, voor: 

  • Leerlingen die extra uitdaging nodig hebben, na of naast hun reguliere rekenwerk; deze leerlingen lopen niet zodanig veel voor op alle vakgebieden, dat zij een klas kunnen overslaan, maar de reguliere lesstof van hun eigen jaargroep is te makkelijk en biedt te weinig uitdaging; 
  • Leerlingen die wel goed zijn in ‘kale sommen’, maar voor wie Begrijpend Rekenen echt wel een pittige uitdaging is; zij moeten leren de juiste informatie uit de context te filteren en ook de juiste tools toe te passen; 
  • Leerlingen die meer uitdaging nodig hebben op het gebied van achtergrondkennis over Rekenen en Wiskunde, vanaf de allereerste Kerfstokjes t/m de toepassing in heden en toekomst. 

Afhankelijk van de vraag vanuit de school, bieden wij Maatwerk voor één of meerdere van deze onderdelen.

werkwijze en financiering

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, de financiering en ons online registratie- en volgsysteem Cliendo, klik dan op onderstaande button.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Bien4Kids levert maatwerk binnen het onderwijs. Wij werken voornamelijk in Den Haag en directe omgeving, maar ook al in Rotterdam en Amsterdam.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht, neem dan contact met ons op, zodat we kunnen inventariseren of wij u toch verder kunnen helpen. Wij denken heel graag met u mee.